Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkassen

Chatten

Linjen

Hvem kan bruge Chatten?

Chatten er for 13-28-årige, hvis far eller mor er alvorligt syg eller død. Chatten er åben mandag til torsdag fra 17-21.

Fra og med mandag den 2. maj 2016 er vores chat hver mandag også for dig, der har mistet en bror eller søster – eller som er pårørende til en alvorligt syg søskende. 

På chatten har du mulighed for at tale med andre unge, der har mistet eller som lever sammen med syge søskende eller forældre.

Er du ven, kæreste eller forælder til én af de unge, er du også meget velkommen til at chatte med de frivillige. De kan fortælle om deres egne erfaringer og fx give gode råd til, hvordan man bedst kan støtte.

Anonymt

Chatten er lukket for andre end dig og den frivillige, du chatter med, og du vælger selv, om du vil være anonym. De frivillige kan ikke se, hvem du er, men de kan godt finde på at spørge ind til nogle ting for bedre at kunne forstå og rådgive dig.

Max en time pr. chat

Da der er mange, der gerne vil chatte, er der sat max en time af til hver enkelt chat. Men du kan altid vende tilbage. Du kan dog ikke være sikker på, at det er den samme frivillige, du kommer til at chatte med igen.

Er Chatten optaget?

Hvis Chatten er optaget, så prøv igen senere. I mellemtiden kan du fx læse andres indlæg i Brevkassen – eller selv skrive et brev.

Du chatter med én af de frivillige

De frivillige har alle mistet deres far eller mor, men er kommet videre i livet på en god måde. De har været, hvor du er nu, og har tid og lyst til at lytte til dig. Måske kan de også svare på nogle af de spørgsmål, du går med.

Det frivillige arbejde i Børn, Unge & Sorg
Billeder af de frivillige

Hør de frivillige fortælle om Chatten