Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkassen

Chatten

Linjen

Er du blevet ringet op af 38171945?

Det er med stor glæde, at vi i disse dage siger velkommen til mange nye støtter over telefonen.

Læs mere om Børn, Unge & Sorg og vores arbejde

Børn, Unge & Sorg samarbejder i øjeblikket med telemarketing-bureauet LN Eurocom.

LN Eurocom ringer ud til private og rekrutterer medlemmer, som har lyst til at bakke op om Børn, Unge & Sorgs arbejde for børn og unge i sorg. Interesserede vil i den forbindelse blive bedt om at oplyse CPR nr. og konto nr. med henblik på oprettelse af en PBS-aftale.

Nummeret, der ringes fra, er: 38171945, og der kan ikke ringes tilbage på det. Ring i stedet på 70 266 766 – der er telefontid i hverdagene fra 9-15.

Årsagen til, at vi bruger eksterne samarbejdspartnere, er, at vi endnu ikke er store nok til at kunne finansiere selv at gøre det.

Vi følger brancheforeningen ISOBROs indsamlingsetiske retningslinjer og har også sparret med andre organisationer i forbindelse med udvælgelsen af samarbejdspartnere.

Samarbejdet med bureauerne skal sikre det økonomiske fundament under Børn, Unge & Sorg.

Børn, Unge & Sorg har vi en årlig administrationsprocent på 10. Du kan læse mere om, hvad vi bruger pengene på i vores årsrapporter.

Velkommen i Børn, Unge & Sorg og tak for din støtte!

Se andre måder at støtte vores arbejde

Hvis du fortryder

Ønsker du at opsige eller ændre din eksisterende PBS-aftale, bedes du sende en mail til administrationschef Casper Jøns Larsen på cjl@bornungesorg.dk eller 70 266 766.

Kontakt

Vil du høre mere om mulighederne for et samarbejde med Børn, Unge & Sorg, er du altid velkommen til at kontakte Casper Jøns Larsen, som er administrationschef i Børn, Unge & Sorg: cjl@bornungesorg.dk eller 70 266 766.