Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Giv Håb

Giv Håb - støt Børn, Unge & Sorg

Udfyld venligst donations beløbet

Børn, Unge & Sorg lancerede i september 2012 kampagnen Giv Håb. Formålet var at sætte fokus på børn og unge, der oplever sygdom og død i deres nære familie, og at sikre, at vi i Børn, Unge & Sorg kan forsætte vores tilbud om professionel hjælp til børnene og de unge

Kampagnen løb frem til august 2014 og sættes i gang igen i 2016. Motoren i Giv Håb har været en kombination af danske virksomheder samt nogle af Danmarks førende kunstnere. Det er der kommet mange fine resultater ud af, som du kan læse meget mere om på Giv Håbs hjemmeside. 

Herunder kan du høre Giv Håbs projektleder, Søren Bregendal, fortælle om kampagnen. 

Team Giv Håb

Team Giv Håb er et dansk velgørenheds-cykelhold, som udspringer af Giv Håb-kampagnen. I sommeren 2013 kørte holdet deres første tur Danmark rundt for at sætte fokus på de 140.000 børn og unge, der hvert år oplever, at deres forældre eller søskende bliver alvorligt syge eller dør. 

team-giv-håb-danmark-rundt

Turen Danmark rundt blev en kæmpe succes og fortsætter derfor. I 2015 er der hold både i København, Odense og Aarhus, og de kører alle i uge 32 på hver deres 1.100 km lange tur Danmark rundt. Undervejs mødes de i udvalgte byer, og alle tre hold mødes til slut på Frederiksberg, hvor de sammen kører i mål på opløbsstrækningen ved Post Danmark Rundt.

På Team Giv Håbs hjemmeside kan du følge rytterne fra forberedelse til målet.

Stor tak til Team Giv Håbs sponsorer: