Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Pludselige dødsfald

NÅR DØDEN KOMMER PLUDSELIGT

Denne side er for dig der har oplevet at miste pludseligt. Eller som kender en, der har!

Et pludseligt dødsfald kan være mange ting. Fx en ulykke, et selvmord, et hjertestop, en hjerneblødning eller andet, som uden varsel tager et liv.

At miste pludseligt er hverken nemmere eller sværere end at miste en nærtstående efter længere tids sygdom. Mange af de svære følelser, tanker og reaktioner går igen hos de alle efterladte – uanset hvordan de har mistet. Men nogle ting er alligevel anderledes.

Som efterladt efter et pludseligt dødsfald har du fx ikke haft mulighed for at tage afsked og sige farvel til afdøde ligesom pludselige dødsfald i mange tilfælde finder sted under dramatiske forhold og omstændigheder.

Derfor kan du som efteraldt efter et pludseligt dødsfald have brug for at spejle dig i historier og beretninger fra andre efterladte, der har mistet pludseligt.

På denne side kan du læse en række stærke og meget personlige beretninger fra unge og familier, der har mistet pludseligt. Mange af de deltagende unge har fået hjælp i Børn, Unge & Sorg, da sorgen truede med at ødelægge deres liv.

På siden kan du også få viden, nye perspektiver og gode råd fra en psykolog og en præst, der begge har mødt og hjulpet mange efterladte efter pludselige dødsfald.

God læselyst!

 


Brug for hjælp?

Er du ung efterladt? Eller er du pårørende til et barn eller en ung, der har mistet eller lever med alvorligt syge forældre? Og har du brug for hjælp eller gode råd?

Kontakt Børn, Unge & Sorgs gratis psykologrådgivning.  

Klik her! 

 


HOSPITALSPRÆST

Lotte Blicher Mørk


PSYKOLOG

Gyrith Karskov Berthelsen


PERSONLIGE BERETNINGER

Mød Maria, Karen, Line, Tanja, Stine, Mette, Rasmus og Mathilde. 


BRUG FOR HJÆLP?

Børn, Unge & Sorg hjælper børn, unge og familier, der rammes af død og sorg.