Besøg vores online tilbud:

Brevkassen

Chatten

Linjen

DU ER VELKOMMEN PÅ TEAM GIV HÅB

team-giv-håb-danmark-rundt15

DU ER VELKOMMEN PÅ TEAM GIV HÅB

Team Giv Håb er et cykelhold der kører for Børn, Unge & Sorg. I år kører 9 hold Danmark eller Norden rundt for at gøre opmærksom på de mange pårørende og efterladte børn og unge i Danmark. Der er stadig plads på enkelte af holdene.

TEAM GIV HÅB LIGHT

Holdet er for rytteren, som endnu ikke har særlig meget erfaring og som gerne vil i gang med cykling i en gruppe. Det kan også være for rytteren, som har kørt i mange år og som gerne vil lære fra sig. Holdet kører en smule langsommere og lidt færre km. til træning og under turen rundt i Danmark, hvor ruten vil være på ca. 850 km og en hastighed på 23-24 km/t. Sammenhold, hygge og oplevelser er nøgleord på holdet. Der er LIGHT hold i Sydjylland, Odense og Østsjælland.

TEAM GIV HÅB

Holdet består af ca. 30 ryttere, hvor de fleste har en del cykelerfaring. Turen Danmark rundt bliver på ca. 1100 km, ca. 7000 hm og med en hastighed på 26-27 km/t. Holdet kører som en stor enhed, hvor man hjælper hinanden med gode råd og giver gerne det sidste skub op af bakken til en holdkammerat. Oplæring, udfordring og fantastisk kammeratskab er nøgleord på holdet. Der er hold i Østjylland, Sydjylland, Odense og Østsjælland.

NORDEN RUNDT

Holdet henvender sig til den erfarne rytter, som ønsker udfordring på mange niveauer. Ruten starter i Danmark og slutter efter 8 dage, hvor holdet i mellemtiden har kørt i Norge og Sverige. Turen er på ca. 1600 km og ca. 16000 højdemeter. Der vil være træningssamlinger ca. 1 gang om måneden fra forskellige steder i Danmark. Nøgleord på holdet er udfordring, højdemeter, kammeratskab og vilje.

Turen i Danmark og Norden køres i uge 31 2017.

Prisen er 6500,- kr. for turen rundt i Danmark og Norden rundt koster 7995,- kr. Rytteren får cykeltøj, kost/ logi i uge 31, træning, spinning mm. for deltagergebyret og mulighed for at støtte organisationen Børn, Unge & Sorg, som hjælper børn og unge i Danmark, som har mistet eller har alvorligt syg forældre eller søskende.

Skriv til Jan Mathiassen på jma@sorgcenter.dk, hvis du er interesseret i at høre mere.