Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Om Sorgvejviseren

Om Sorgvejviseren

I Sorgvejviseren finder du en oversigt over gratis tilbud til sorgstøtte i Danmark, for efterladte der har mistet en nærtstående. Du kan klikke dig frem via geografi, alder og type af tilbud: kommunale og regionale tilbud, tilbud i organisationer og skoler, samt kirkelige tilbud.

Sorgvejviseren indeholder tilbud til både børn, unge, voksne og ældre efterladte, og indeholder kun de tilbud, vi har kendskab til. Hvis din kommune ikke optræder, så er det fordi, vi ikke er orienteret om eventuelle gratis sorggrupper netop der. Vær opmærksom på at din kommune sagtens kan have andre sorgstøtte-tilbud, som ikke er ”gratis gruppetilbud”, og derfor ikke er repræsenteret i Sorgvejviseren.

Det Nationale Sorgcenter samler og formidler eksisterende gruppetilbud i Danmark, som vi bliver orienteret om og har kendskab til. Vi kan desværre ikke garantere eller kontrollere kvaliteten af de enkelte tilbud, og det er dit eget ansvar og op til dig selv at finde det tilbud, som passer bedst til dig.

Sorgvejviseren opdateres én gang om året.

Ønsker du at få en sorggruppe registreret, eller har du ændringer til et eksisterende tilbud, bedes du kontakte Josefine Kristensen hos Det Nationale Sorgcenter på e-mail: hp@sorgcenter.dk

Sorgvejviseren er en videreudvikling af “Sorgstøtteguiden” hos REHPA (Videncenter for Rehabilitering og Palliation). Sorgvejviseren samler sorgstøtte-oversigter fra REHPA , Kræftens Bekæmpelse og Folkekirken og er udviklet i foråret 2017 i et samarbejde.

www.sorgvejviser.dk