Besøg vores online tilbud:

Brevkassen

Chatten

Linjen

Ring mig op

Børn, Unge & Sorg hjælper børn og unge under 28 år, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde. Vi rådgiver også forældre og netværket (fx øvrig familie, venner og kærester) om, hvordan man bedst kan støtte.

For at få hjælp eller råd og vejledning, bedes du starte med at udfylde nedenstående formular. Herefter vil én af vores psykologer ringe til dig.

Vi ringer ud i dagtimerne på alle hverdage. Vi bestræber os på at ringe op samme dag, som du har henvendt dig til os. Men der kan være tilfælde, hvor vi ikke kan nå at ringe til dig samme dag. Vi vil så ringe til dig så hurtigt som muligt en af de kommende dage.

Børn Unge & Sorg samarbejder med Aarhus Kommune, Kalundborg Kommune, Guldborgsund Kommune. Bor du eller din familie i en af de tre kommuner, kan det være dit tilbud kommer til at ligge hos kommunen. Den psykolog, som ringer dig op, vil have mere information.

Du ved, at vi har modtaget din henvendelse, når skærmbilledet på denne side ændrer sig, og når du har modtaget en kvitteringsmail. Hvis du er i tvivl er du velkommen til at kontakte vores reception på 70 266 766.

Ved alle andre henvendelser er du velkommen til at kontakte vores reception på 70 266 766.

Jeg vil gerne ringes op af en psykolog

Vælg én af nedenstående:

Jeg er en ung, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde

Jeg er forælder til et barn eller ung, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde

+ Tilføj barn


Øvrig familie eller netværk til et barn eller en ung hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde
Professionel (fx lærer, sygeplejerske eller behandler) der søger råd og vejledning eller har spørgsmål til Børn, Unge & Sorgs behandling

Send