Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

SMS 2727 2525

Hvem kan bruge SMS’N?

SMS’N er for alle pårørende og efterladte mellem 13-99 år, som har et barn, en partner/ægtefælle, forælder eller søskende, der er alvorligt syg eller død.

SMS’N er åben alle dage mandag til søndag fra 17-21 

På SMS’N har du mulighed for at skrive med frivillige efterladte mellem 20-80 år, der har alle har mistet en nærtstående, og som kender den svære situation, du står i. 

Er du ven, ægtefælle, kæreste eller forælder til én af de pårørende eller efterladte, er du også meget velkommen til at skrive med de frivillige. De kan fortælle om deres egne erfaringer og f.eks. give gode råd til, hvordan man bedst kan støtte.

Anonymt

SMS’N er lukket for andre end dig og den frivillige, du SMS’er med, og du vælger selv, om du vil være anonym. De frivillige kan ikke se, hvem du er, men de kan godt finde på at spørge ind til nogle ting for bedre at kunne forstå og støtte dig.

Du kan skrive når det passer dig

Du er velkommen til at sende en SMS, når det passer dig. Uden for vores åbningstid vil du modtage en besked om at en frivillig vil svare dig, næste gang der er åbent på de landsdækkende tilbud. Indenfor vores åbningstid vil du modtage en besked om at en frivillig vil besvare din SMS snarest muligt.

Er SMS’N optaget?

Hvis SMS’N er optaget, vil du modtage en besked om, at du får et svar så snart, der er en ledig frivillig.

Du kan afslutte når som helst, det passer dig

Hvis du ikke ønsker, at der bliver sendt flere SMS’er til dig, kan du til enhver tid afslutte ved at skrive: STOP SAMTALEN. Du kan naturligvis også afslutte på almindelig vis, ved at fortælle den frivillige, at du er parat til at afslutte.

Du SMS’er med én af de frivillige

De frivillige på Sorglinjen har alle mistet et barn, en partner/ægtefælle, en forælder eller søskende, men er kommet videre i livet på en god måde. De har været, hvor du er nu, og de har tid og lyst til at lytte til dig. Måske kan de også svare på nogle af de spørgsmål, du går med.

Vil du være frivillig på Sorglinjen? Læs mere her!
Se billeder de frivillige her