Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkassen

Chatten

Linjen

SMS’N 2727 2525

Hvem kan bruge SMS’N?

SMS’N er for 13-28-årige, som har en forælder eller søskende der er alvorligt syg eller død.

SMS’N er åben mandag til torsdag fra 17-21 for dig som har en forælder der er alvorligt syg eller som har mistet en forælder.

Om mandagen i samme tidsrum vil det også være for dig, der har mistet en bror eller søster – eller som er pårørende til en alvorligt syg søskende. 

På SMS’N har du mulighed for at skrive med andre unge, der har mistet eller som lever sammen med syge søskende eller forældre.

Er du ven, kæreste eller forælder til én af de unge, er du også meget velkommen til at skrive med de frivillige. De kan fortælle om deres egne erfaringer og fx give gode råd til, hvordan man bedst kan støtte.

Anonymt

SMS’N er lukket for andre end dig og den frivillige, du SMS’er med, og du vælger selv, om du vil være anonym. De frivillige kan ikke se, hvem du er, men de kan godt finde på at spørge ind til nogle ting for bedre at kunne forstå og støtte dig.

Du kan skrive når det passer dig

Du er velkommen til at sende en SMS når det passer dig. Uden for vores åbningstid vil du modtage en besked om at en frivillig vil svare dig, næste gang der er åbent på de landsdækkende tilbud. Indenfor vores åbningstid vil du modtage en besked om at en frivillig vil besvare din SMS snarest muligt.

Er SMS’N optaget?

Hvis SMS’N er optaget, vil du modtage en besked om at du får et svar så snart der er en ledig frivillig.

Du kan afslutte når som helst det passer dig

Hvis du ikke ønsker at der bliver sendt flere SMS’er til dig, kan du til enhver tid afslutte ved at skrive: STOP SAMTALEN. Du kan naturligvis også afslutte på almindelig vis, ved at fortælle den frivillige at du er parat til at afslutte.

Du SMS’er med én af de frivillige

De frivillige hos Børn, Unge & Sorg har alle mistet deres far, mor eller en søskende, men er kommet videre i livet på en god måde. De har været, hvor du er nu, og de har tid og lyst til at lytte til dig. Måske kan de også svare på nogle af de spørgsmål, du går med.

Læs mere om Det frivillige arbejde i Børn, Unge & Sorg

Se Billeder af de frivillige