Besøg vores online tilbud:

Brevkassen

Chatten

Linjen

TEAM GIV HÅB

Team Giv Håb cykler for Børn, Unge & Sorg

 team-giv-håb-danmark-rundt15

Team Giv Håb er et dansk velgørenhedscykelhold, der samler penge ind til fordel for de børn og unge, der hvert år oplever deres forælder eller søskende bliver alvorligt syge eller dør.

I 2018 består Team Giv Håb af 10 cykelhold fordelt rundt omkring i landet og der er hold på 3 forskellige niveauer. Udover de almindelige hold, har vi LIGHT hold, som henvender sig til nybegynderen eller rytteren som blot vælger det mere rolige tempo. Derudover har vi vores unikke hold, som kører Norden rundt. Det er for den øvede ryttere, som har masser af kilometer i benene og som ønsker særlig udfordring.

Der er hold i Østjylland, Sydjylland, på Fyn og på Østsjælland. LIGHT holdene er på Østsjælland, Fyn og i Sydjylland.

Læs hvordan du selv bliver rytter her

Rytterne bruger en uge af deres sommerferie på at cykle Danmark rundt for at sætte fokus på de børn og unge, som kæmper med sorg. Ruten rundt i Danmark er på ca. 1100 kilometer og for LIGTH holdet ca. 850 km. Norden rundt er på 1600 km.

Formålet med turene rundt i Danmark og Norden er, at gøre danskerne opmærksom på, at mange børn og unge kæmper med sorg og har oplevet at miste en i den nærmeste familie. Team Giv Håb vil gerne hjælpe med at sætte fokus på dette, samt samle ind til organisationen Børn, Unge & Sorg, så flere børn og unge kan få den hjælp, som de har brug for.

I løbet af året vil der være forskellige arrangementer som vil være arrangeret af Team Giv Håb, samt events hvor, vi vil være til stede. Arrangementerne bliver offentliggjort her på siden og på Team Giv Håbs facebook-side. 

Team Giv Håb er et cykelhold for alle. Vi har fokus på socialt sammenhold, så turen rundt i Danmark bliver en fantastisk uge for ryttere og servicefolk. For at være en del af Team Giv Håb forventer vi dog at du har en grundform og at du er bekendt med at cykle. Der vil i løbet af sæsonen være træning på landevej, samt spinning, så alle ryttere er klar til at cykle i uge 31.

 

 

VI SAMLER IND!

 

2013

110.000 kr.

2014

330.000 kr.

2015

630.000 kr. 

 2016

850.000 KR

 

2017

1.232.000 kr.